21.3.12

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ RALEIGH CLASSIC AΠO TON NIKO ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟ!




RALEIGH CLASSIC '60
Καινούργιος σκελετός, επιχρωμιωμένος.
Όλα τα περιφερειακά βρέθηκαν αγοράστηκαν από τον Νίκο Σταματελόπουλο, με πολύ κόπο και αρκετό χρήμα, κυρίως από Αγγλία, Γερμανία και Αμερική. Φυσικά είναι όλα γνήσια, εποχής, τα αυθεντικά για το συγκεκριμένο ποδήλατο.
Ελαστικά, Φανάρια εμπρός - πίσω, αντανακλαστικά, κουδούνι, Πεντάλ, παλουκόσελο, αλυσσίδα και φυσικά τα σήματα όλα Raleigh, made in England, NOS.
Τα κέντρα στους 28΄΄ τροχούς είναι Philips, όπως επίσης και το τιμόνι και τα φρένα, όλα made in England, NOS.
Η σέλα είναι Brooks, καινούργια, με το σήμα της Raleigh, με το δικό της τσαντάκι, μοναδικό, σπάνιο κομμάτι. Το ίδιο και η τρόμπα, μοναδική με το σήμα της Raleigh.
H κλειδαριά είναι Trelock, εποχής, inox επίσης, πολύ σπάνια. Το σταντ είναι Suresta, made in England, inox, πολύ δύσκολο να βρεθεί.
Ο Νίκος Σταματελόπουλος έφτιαξε αποκλειστικά μόνος του το ποδήλατο δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλες οι βίδες είναι γνήσιες Raleigh, επιχρωμιωμένες.
Το ποδήλατο φυσικά δεν πωλείται αλλά ο Νίκος Σταματελόπουλος, εκ Πύργου Ηλείας καταγόμενος, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για οδηγίες και συμβουλές στο μέιλ του nikos9001@gmail.com
Και τώρα απολαύστε φωτό και βίντεο:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου